Recensies

Tsjerke

Marrit & Alec / 22-09-2023

In september zijn wij bij het Tsjerkje getrouwd. Wat een fantastische dag was dat!

Wij zouden echt niks anders doen. De organisatie van het Tjerkje “ontzorgt”, hierdoor is er echt 0 stress geweest tijdens het regelen van de trouwerij. Ze weten precies wanneer en wat ze moeten doen. Als bruidspaar krijg je af en toe keuze opties en mag je alle leuke dingen doen als taarten proeven en bloemen uitkiezen. Er is genoeg ruimte om persoonlijke wensen door te voeren en tijdens de dag zelf hoef je nergens meer aan te denken en kun je gewoon GENIETEN!

De locatie is ook echt prachtig, heerlijk Fries. Zo heb ik als Friezin mijn Amerikaanse schoonfamilie een mooi stukje Friesland kunnen laten zien.

Het was echt een hele bijzondere dag, om nooit te vergeten!


Danny & Inez / 15-09-2023

Het Tsjerke team heeft ervoor gezorgd dat onze trouwdag één van de mooiste dagen van ons leven is geworden.

Wij zijn veel ontzorgd in het voorproces en dat is heel fijn! Je kunt merken dat er zeer veel ervaring binnen het team aanwezig is en dat het tot in de puntjes wordt geregeld. Wij hebben het vertrouwen aan Tsjerke gegeven en dat hebben zij gezamenlijk meer dan waar gemaakt!

Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen en ga zeker zo door!


Jamie & Joost / 10-09-2023

Wij mochten elkaar op 10 september 2023 het jawoord geven. Het was de laatste tropische dag van het jaar en ondanks de extreme hitte hebben we een fantastische dag gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd.

Suzanne en haar team hebben ons alle lasten ontnomen en waren vanaf ons eerste contact zeer goed bereikbaar. We willen hierbij ook Gerben, Thalisha en Colin bedanken voor de bloemen, de taart en de prachtige foto’s.

Alle wensen die we hadden, zijn mogelijk gemaakt. Onze hond kon zelfs aanwezig zijn bij de ceremonie om de ringen te brengen. We kijken terug op de mooiste dag van ons leven.

Het was een eer om die met al onze familie en lieve vrienden te mogen vieren bij de Tsjerke.


Renate & Abe / 7-09-2023

Wat hebben jullie een top dag voor ons georganiseerd. Alles was tot in perfectie geregeld en elk detail klopte. Daarnaast zat het weer natuurlijk ook mee!

We hebben genoten van de prachtige tuin voor tsjerke, van het diner, de overnachting en het ontbijt in het schippershuis en van het feest bij Salt natuurlijk. Echt top! Ook jullie begeleiding tijdens de dag was geweldig. Een ervaren team!

Ook de periode tot de bruiloft was top, geen vraag te gek, we konden jullie overal voor bellen en kregen altijd snel een reactie

We zijn jullie enorm dankbaar, voor ons een dag om niet te vergeten en dat dankzij jullie!


Farah & Roeland / 25-08-2023

De voorbereidingen naar de bruiloft toe verliepen snel en prettig met de goede hulp vanuit Tsjerke. Het contact met het team van Tsjerke was voor en gedurende de dag erg fijn!

De dag was perfect en professioneel geregeld, met name de ceremonie en het diner waren prachtig. Ook de samenwerking met Colin (fotograaf) en Simon (videograaf) was fijn, beide super goed in hun werk. Samen hebben ze geholpen rust te brengen tijdens de foto-momenten. Het feest was in de Bourkerij was ook gezellig (wel warm binnen in hartje zomer). En wat prettig hoe er is meegewerkt om indiaanse hapjes te serveren in de avond! Al met al een prachtige dag waar wij op terug kunnen kijken.


Petra & Andre / 22-07-2023

Wat was het mooi en bijzonder!

We blijven het zeggen, nogmaals heel erg bedankt voor de onvergetelijke dag die wij bij jullie mochten beleven. Het was fantastisch, we hebben ons de hele dag de koning en de koningin gevoeld in ons eigen sprookje, echt magisch!

De gehele dag verliep zo vanzelfsprekend en aan alles was gedacht, het is een genot om je te kunnen overgeven aan een professioneel team wat op een bijzonder warme manier je mooiste dag onvergetelijk maakt.


Marisha & Jeffrey / 17-07-2023

Wat een prachtige locatie. Alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Je hebt nergens omkijken naar op je grote dag. Personeel ontzettend lief, zijn er op het moment dat je ze nodig hebt maar niet de gehele dag zichtbaar. Hoe fijn is dat! Ze verzorgen een dag om nooit te vergeten!


Cor & Janke / 14-07-2023

Nog elke dag genieten we na en praten we over deze onvergetelijke dag.

Wat een fantastische dag, alles perfect geregeld.

Suzanne en haar team draaien als een geoliede machine.

De organisatie klopt tot in de kleinste details.

De locatie is prachtig gelegen en maakt de dag tot een ware romantische dag om nooit te vergeten.

Suzanne en iedereen die hier een steentje aan heeft bijgedragen, nogmaals BEDANKT!!


Linda & Sander / 08-07-2023

Op 8 Juli mochten wij bij jullie in het huwelijksbootje stappen.

Een weekend om nooit meer te vergeten. De setting, service en ambiance waren perfect. Suzanne en haar team hebben alles perfect voorbereid en konden ons compleet ontzorgen in het plannen van de bruiloft.

Geen vraag leek te veel en zo kwamen al onze wensen uit.

Aangezien we veel buitenlandse gasten hadden, was het ontzettend fijn dat we van onze bruiloft een “weddingweekend” konden maken. Op vrijdagavond beginnen met een prewedding borrel was dan ook een mooie opening.

Alle hotelkamers van het t’ schippershuis waren voor ons beschikbaar en daarnaast heeft Terherne ook voldoende andere overnachtingsmogelijkheden te bieden.

Ons avondfeest kon plaatsvinden in het schippershuis, zodat ook de jonge gezinnen konden blijven. Kinderen boven op bed, ouders beneden op de dansvloer, gewoonweg te gek! Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar de perfecte bruiloft.


Redmer & Louke / 06-07-2023

Ergens in september 2022, een dag waarin het alleen maar regende, hadden wij onze bezichtiging bij jullie. We hadden al een aantal andere locaties bezocht maar waren erg nieuwsgierig geworden naar dat leuke kleine kerkje in Terherne. Toen wij daar de deur binnenstapten en een rondleiding kregen hoe onze trouwdag eruit kon komen te zien, straalden wij gelijk; hier willen wij trouwen! De locatie is prachtig, er was over alles nagedacht en de sfeer was heel relaxed.

In het voortraject hebben wij regelmatig contact gehad. Bij elke vraag die wij hadden kregen wij altijd een vriendelijk en duidelijk antwoord terug. Geen vraag was te veel en iedere detail die wij belangrijk vonden, vonden jullie ook belangrijk. De voorbereiding was daardoor een erg ontspannen periode, mede doordat jullie veel uit handen namen. Het was voor ons duidelijk wanneer we iets moesten laten weten of met wie wij een afspraak moesten inplannen.

Op de dag zelf voelden wij ons gelijk op ons gemak en ontspannen. We konden direct terecht op de kamers (beide apart natuurlijk) waardoor er geen haast was in de voorbereiding (make-up/haar bij de bruid etc.). Met behulp van Colin, de fotograaf, hebben wij een relaxte en leuke fotoshoot gehad. Hij heeft echt prachtige foto’s gemaakt terwijl wij totaal niet door hebben gehad dat hij continu bezig was. Door de goede zorgen van Suzanne hebben wij ons nergens druk om gemaakt. Alles was tot in de puntjes geregeld.

De hele dag door beleefden wij hoogtepunten. Leuke borrel in de tuin van het Tsjerke, lekker varen over het meer, heerlijk dineren op de puntstijger en als laatste, een feest in het Tsjerke. Wie wil nou niet feesten in een kerk? De volgende ochtend hebben wij met alle gasten, ook de gasten die niet in ’t Schippershuis sliepen, nog ontbeten. Dit was ook weer goed verzorgd en we kregen alle tijd om afscheid te nemen van onze familie/vrienden.

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat wij een prachtige dag hebben gehad! Wij kijken met ontzettend veel plezier en liefde terug op deze dag. Iedereen ontzettend bedankt voor alle goede zorgen en vriendelijkheid.


Alwin & Ashley / 23-06-2023

In 2021 maakten wij voor het eerst kennis met Suzanne. Na één gesprek voelde het voor ons al goed, wij vertrouwden Suzanne en haar team volledig onze bruiloft toe.

Tussendoor konden we altijd even bellen, dit was vaak met Ineke en die stond altijd voor ons klaar. Of ze nou onderweg was, of druk in de voorbereidingen van een andere bruiloft, je kon haar glimlach door de telefoon voelen!

Twee jaar later was het dan eindelijk zo ver, afgelopen juni mochten wij in het huwelijksbootje van de Tsjerke trouwlocatie stappen. Als wij de dag in 1 woord mogen omschrijven: perfect.

Suzanne en haar team ontzorgen je volledig. Geen moment hebben wij aan de planning hoeven denken, we hebben continue in het moment van onze liefde en naasten geleefd.

Dank jullie voor het verzorgen van onze bruiloft, het was een onvergetelijke dag mede dankzij jullie.


Hilda & Bram / 22-06-2023

Wat hebben wij een fantastische dag gehad bij jullie! We zijn op de dag zelf lekker ontzorgd en dingen waren goed geregeld. Wij hebben echt genoten met alle lieve mensen om ons heen. Na een tijdje werd het in de tijdsplanning op de dag zelf een beetje krap, maar ook dit is goed opgelost.

Wij hadden ook een aantal aanpassingen in jullie vaste draaiboek met de tijden, aangezien wij 's avonds nog een kerkdienst hadden. Ook dit is dan geen probleem en jullie kijken graag mee naar de mogelijkheden. Daardoor hebben wij dus twee keer gebruik gemaakt van het prachtige kerkje op onze trouwdag; voor de ceremonie en de kerkdienst. Erg bijzonder en beide keren had het kerkje weer zo'n andere uitstraling door de setting en aankleding. Erg goed gedaan! Ook qua voorbereidingen hebben we een mooie tijd gehad, het was goed duidelijk met welke leveranciers we even een bezoek moesten plannen en wat er geregeld moest worden van tevoren.

Toen bleek dat Bram zijn vader erg ziek was dachten jullie ontzettend goed mee met eventuele aanpassingen die nodig waren en leefden jullie ook ontzettend met ons mee. Af en toe een mailtje met de vraag hoe het was gaf ons echt het gevoel dat jullie er voor ons waren en naar ons luisterden. Heel fijn!

Onze gasten waren na de bruiloft ook erg enthousiast over de locatie en het concept van Tsjerke, wij hebben veel complimenten hierover gehad. De tochten op de pramen, het heerlijke eten, Suzanne die 's ochtends even komt vragen of alles goed is en iedereen begeleid met haar fantastische team. Erg fijn en goed geregeld! Ook de fotograaf Colin Bos is fantastisch, we zijn zo blij met de foto's die hij van onze prachtige dag heeft gemaakt. Ook de overige leveranciers, (Thalisha voor de taart, Gerben voor de bloemen, DJ Bas tijdens het feest) waren super! Alles was naar onze wens gemaakt en we kijken er met erg veel plezier en liefde op terug!

Tsjerke is echt een aanrader als je een prachtige plek zoekt om te trouwen, waarbij lieve mensen jullie fantastische dag draaiende houden. Heel veel liefs van Bram en Hilda Smaling.


Jessica & Robert / 17-06-2023

17 juni 2023 onze grote dag, een dag waar we lang naar uit hebben gekeken. Toen we op zoek gingen naar trouwlocaties kwamen we al snel de Tsjerke tegen. We waren erg enthousiast dus maakten we een afspraak om de locatie even in het echt te bekijken. Tijdens de rondleiding en het gesprek met Suzanne wisten we eigenlijk al meteen dat de Tsjerke "DE" locatie ging worden. Wat we super fijn vonden was dat de Tsjerke een heel inclusief pakket aanbod waarbij veel al helemaal uit handen werd genomen. We hoefden alleen maar dingen uit te zoeken en konden verder uitkijken naar onze grote dag.

De dag zelf verliep ook heel soepel en helemaal naar wens. Er was een goede communicatie tussen Suzanne en onze ceremoniemeester. Aan alles was gedacht, zodat onze dag helemaal perfect liep. We willen iedereen ontzettend bedanken, we hebben ontzettend genoten en kijken terug op een prachtige dag!


Laura & Jens / 15-06-2023

Bij de open-dag waren wij meteen verliefd op het plekje, een prachtig romantisch kerkje met een geweldige mooie aangeklede tuin.

Op 15 juni 2023 zijn wij op deze prachtige locatie getrouwd.

Wij hebben een fantastische zonnige dag gehad waarbij alles tot in de puntjes was geregeld. Vanaf het moment dat de trouwdag begon werden wij allemaal in de watten gelegd. De organisatie van Suzanne en haar team is buitengewoon, aan alles wordt gedacht. Je hoeft zelf nergens meer aan te denken, alleen maar genieten. Ook het contact met de verbonden bedrijven aan De Tsjerke zijn uitstekend verlopen. De bloemist Gerben Reitsma uit Leeuwarden denkt erg met je mee, zijn ideeën en enthousiasme is erg plezierig, de kleuren en bloemen waren perfect. De fotograaf Colin Bos is een zeer kundige fotograaf die alles op de gevoelige plaat heeft vastgelegd. De communicatie was erg fijn. Er zijn prachtige foto’s gemaakt en tijdens het avondfeest werden er al preview foto’s van de dag afgespeeld op een scherm. Na de ceremonie en highwine hebben we nog heerlijk een stuk gevaren op de praam met alle dag-gasten, waarna we een verrukkelijk diner in ’t Schippershuis hebben gehad.

Niet alleen wij, maar ook alle (overnachtende) gasten hebben een topdag gehad. Alles verliep precies zoals wij van tevoren gehoopt hadden, absoluut de mooiste dag van ons leven. Onze complimenten voor jullie allemaal!


Elisabeth & Marco / 10-06-2023

Wij hebben een geweldige ontspannen en volledig ontzorgde dag mogen beleven. Met recht de mooiste dag van ons leven. We hopen dat jullie nog veel meer bruidsparen mogen verwelkomen. Ze zijn bij Tsjerke in goede handen.

Dank voor alles team Tsjerke en Schippershuis. We hebben genoten.


Avelieke & Albert / 25-08-2022

Op 25-08-2022 hebben wij onze bruiloft na 3 jaar gevierd bij de Tsjerke. Het was een prachtige zomerdag en mooier konden wij onze dag niet wensen. Aan alles was gedacht en werd meegedacht. Alles verliep vlekkeloos. De laatste weken hebben we veel contact gehad met Ineke, ze dacht goed mee, had leuke ideeën en geen vraag was teveel. Tijdens de dag van de bruiloft was ze al op tijd aanwezig en stelde ons helemaal op ons gemak. Het personeel was erg vriendelijk en persoonlijk. Onze gasten waren erg verrast door het aansluitende verrassende programma. We willen deze dag graag nog een keer overdoen!


Sarah & Michel / 16-7-2022

Op 16 juli 2022 hadden wij de mooiste dag van ons leven! Ongeveer een jaar daarvoor kwamen wij spontaan langs bij 't Schippershuis op een zondagmiddag. Het was de bedoeling dat we een korte blik gingen werpen op de locatie om inspiratie op te doen, echter Suzanne had tijd om ons te woord te staan. Gelukkig maar, want het bleek dat er nog twee data vrij waren in de zomer van 2022 op een zaterdag. Wij hebben meteen een optie gezet op 16 juli 2022 en geen moment spijt gehad. Op de dag zelf hadden wij prachtig weer, afwisselend zon en 19-20 graden. Wij hadden dus veel geluk, maar ook met regen was de dag ongekend geweest.

Suzanne heeft goed geluisterd naar onze wensen, is altijd vriendelijk en professioneel. Ze hield zich zelfs aan de dresscode op de dag zelf. We waren erg blij met het uiterlijk van de taart, het prachtige boeket en al het vegetarische eten. De leveranciers hebben goed werk geleverd. Als er iets niet helemaal volgens plan ging, bijvoorbeeld per ongeluk een overboekt hotel, is er meteen naar een oplossing gezocht en waren wij op de hoogte gesteld toen de oplossing al geregeld was, zodat wij er geen moment stress om hebben ervaren.

Al met al, wij hadden op de dag zelf intens genoten van alle vrienden, familie en elkaar en dat is mede mogelijk gemaakt door het geweldige team van de Tsjerke. Veel dank hiervoor.


Lysanne & Pieter / 9-7-2022

Wij zijn getrouwd op 09-07-2022 bij de Tsjerke in Terherne. Aan deze locatie ontbreekt helemaal niks. Het is zo idyllisch en zeer romantisch. Wij kozen voor een burgerlijk huwelijk met de praamvaart. Wij hebben het feest elders gehouden, vanwege de afstand.

Overal is over nagedacht, en er wordt enorm meegeleefd. In de voorbereiding is er genoeg contact en dat is enorm prettig. Geen vraag is teveel.

Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren en hebben de mooiste dag van ons leven gehad bij de Tsjerke.

Een bijzonder moment, hoort zeker zo’n locatie als de Tsjerke. Wij willen het team enorm bedanken voor alles.


Desiree & Jacob / 3-7-2022

Nooit gedacht dat ik in Friesland zou trouwen, maar meteen toen we aankwamen in Terherne en de Tsjerke zagen waren we verkocht. Wat een mooie, intieme plek is dit en met Suzanne erbij kan het niet anders dan een geweldige dag worden. En dat was het ook, magisch zelfs kan ik zeggen! Suzanne en haar team zorgen voor alles en het enige wat het bruidspaar hoeft te doen is genieten van hun dag. Niks was teveel en er werd werkelijk aan alles gedacht en dat terwijl er weinig tijd was om alles te regelen (met Pasen was de eerste ontmoeting en op 3 juli 2022 trouwden we). Ook werden afwijkende dingen die wij graag wilden zonder moeite toegevoegd aan het programma. Het eten in ’t Schippershuis is voortreffelijk en met alle dieet wensen werd rekening gehouden. En ja, het Tsjerke is gewoonweg prachtig! Dus ik heb echt mijn droomhuwelijk gehad in Terherne.


Britt & Gauke / 1-6-2022

Sinds 1 juni mogen wij elkaar dan eindelijk man en vrouw noemen! Wat een geweldige en onvergetelijke dag hebben wij gehad!

Suzanne en haar team hebben alles voor ons tot in de puntjes verzorgd, niks was te gek en geen vraag was te veel. Vanaf de persoonlijke rondleiding die wij hebben gehad, de voorbereidende gesprekken, nog even een mailtje en een belletje hier en daar, tot aan onze trouwdag. We zijn in het hele proces compleet ontzorgd en op de dag zelf, hebben Suzanne en haar team aan werkelijk alles gedacht. Dingen waar we zelf niet eens bij stil gestaan hadden, worden allemaal uit handen genomen.

We hebben ons nergens zorgen om hoeven maken en konden daardoor volop genieten van onze bijzondere dag. Alles klopt, de locatie, de mensen, de persoonlijke benadering, zelfs aan de kleinste details wordt gedacht. We zijn jullie onwijs dankbaar voor het verzorgen van onze trouwdag!


Hilde & Nikos / 29-04-2022

In eerste instantie hebben we gekozen voor de Tsjerke vanwege de toplocatie! Daarnaast zijn we écht ‘ontzorgd’. Het contact en de communicatie zijn vriendelijk en helder. In de voorbereiding en uitvoering is alles pico bello verzorgd en geregeld. Dit heeft ervoor gezorgd dat de voorbereiding voor ons ontspannen is geweest en wij bewust en optimaal de dag hebben kunnen beleven.


Demi & Andrew / 23-04-2022

Wat een speciale en unieke manier om te trouwen. Alle gasten waren dol enthousiast! En het fantastische Tsjerke team heeft ons geweldig verzorgd en het was geen probleem dat een groot deel van onze gasten geen Nederlands sprak. We hadden echt geen betere locatie kunnen kiezen.


Astrid & Freerk / 15-04-2022

Tsjerke: once in a ‘lovetime’

In april 2022 trouwden wij in Tsjerke in Terherne: een once in a lifetime, of beter gezegd ‘lovetime’ ervaring. Een unieke en sfeervolle trouwlocatie met als bonus de complete ontzorging door een team van fijne professionals. Vanaf de eerste ontmoeting met eigenares Suzanne was het raak: een goed gevoel. We hadden een duidelijk beeld voor ogen. De arrangementen zijn zeer volledig, maar er is ook ruimte voor maatwerk en eigen wensen.

Ons vertrouwen in Tsjerke werd keer op keer bevestigd. Er moest namelijk flink met de wind worden meegewaaid; tweemaal uitstel door corona, wijzigingen in het programma. Altijd was er een vlotte communicatie met korte lijnen.

Driemaal was scheepsrecht in het mooie, waterrijke Terherne. Het werd een onvergetelijke dag voor ons en de mensen om ons heen. Wij kozen voor een intieme trouwdag met veel aandacht voor onze naasten. Een unieke en muzikale ceremonie, bijpraten op boot, borrelen bij het haardvuur, genieten van culinaire hoogstandjes van de keukenbrigade… Na het dessert met fakkels op weg naar het kerkje voor een huiskamerconcert bij kaarslicht, tot slot koffie en nog meer lekkers bij de haard, overnachten en de volgende dag met onze gasten nog lang nagenieten bij het ontbijt.

Het gevoel van samenzijn was onbetaalbaar. Hier maakten de medewerkers van Tsjerke écht deel van uit, voor en achter de schermen.

Team Tsjerke/Freerk & Astrid was voor ons een match made in heaven. Omdat er gewerkt wordt met passie, recht vanuit het hart. Net als de liefde, waar het allemaal om draait.

Nog vaak wordt er door onze omgeving gememoreerd: “wat wás het allemaal bijzonder, het leek wel een sprookje...


Carolien & Sebastiaan / 25-09-2021

Wij hebben van ieder moment genoten, dat we elkaar voor het eerst zagen bij mijn ouders thuis in Leeuwarden. De fotoshoot door superfotograaf Rob, welke foto’s nu in een mooi boek bekeken worden. De aankomst bij de Tsjerke dat je al die lieve mensen ziet staan voor jullie. Je denkt dat je dan nog de hele bruiloft voor je hebt, maar je knippert met je ogen.. Ja, de dag ging heel snel, we hadden een prachtige ceremonie wat toch veel met ons gedaan heeft, daarna een gezellige boottocht, een heerlijk diner en – ja het mocht weer – een dansfeest.

Ondanks het lang onzeker was wat hierin corona technisch zou mogen, zijn we hierin door Tsjerke goed bijgestaan, we wisten dat we altijd het optimale eruit zouden mogen halen. En dat is zeker gebeurd. Wij kijken samen met onze gasten terug op een hele speciale, bijzonder mooie dat waarin de liefde overal in terug te vinden was.


Linda & Jurjen / 25-09-2021

We hebben een geweldige dag gehad, alles is tot in de puntjes perfect geregeld. De sfeer is perfect. Wij hadden helaas regen, maar dat mocht de pret niet drukken, alles werd naar binnen verplaatst. En net zo mooi ingericht als buiten zou zijn


Elske & Tim / 27-08-2021

Wij zijn in augustus getrouwd bij de Tsjerke en hebben echt een topdag gehad. Suzanne en haar team doen er alles aan om de bruiloft helemaal naar wens te laten verlopen. Suzanne is heel flexibel geweest in het verschuiven en aanpassen van het programma vanwege de steeds veranderende corona regels, dit gaf ons rust omdat we wisten dat we er op konden vertrouwen dat het goed zou komen.
De dag zelf was dan ook tot in de puntjes verzorgd, zowel de gasten als wij zijn niets tekort gekomen.


Sanne & Mark / 25-08-2021

Wauw onze trouwdag, wat een fantastische dag. Tsjerke is een prachtige, tot in de puntjes verzorgde trouwlocatie. Alles klopte, onze dag was perfect. Door de coronapandemie hebben wij onze trouwdatum drie keer moeten verschuiven. Gelukkig was dit mogelijk en hielpen Suzanne en Kimberley ons goed hiermee.
Na 2 jaar wachten was het dan eindelijk op 25 augustus zo ver. Ceremonie, taart en bubbels, varen, dineren en borrelen, alles was fantastisch. Het eten is super lekker en er zijn genoeg drankjes. De Tsjerke tuin zag er prachtig uit en de sfeer was top.
Wij hebben vooral veel contact met Suzanne gehad. Ze luisterde goed naar onze wensen, troostte ons wanneer we verdrietig waren door het corona gedoe en het is prettig om haar op de trouwdag erbij te hebben, hierdoor konden wij op en tot genieten. Ook het andere personeel doet enorm hun best. Helaas konden we geen dansfeest geven vanwege de coronamaatregelen, maar desondanks hebben we een super gezellige borrel gehad. Wat een enorm bijzondere dag op een prachtige locatie waar alles tot in de puntjes verzorgd is.
Super super bedankt! Wij hebben de dag van ons leven gehad.


Anneke & Maurice / 21-08-20211

Alles aan de Tsjerke is prachtig, intiem, romantisch. Daarnaast is het concept briljant en de uitvoering nog beter. Al het personeel is bijzonder vriendelijk en gastvrij maar Suzanne maakt alles perfect.
Alles wordt door haar tot in de puntjes geregeld, geen vraag is teveel en ondanks de vele bruidsparen hadden wij het gevoel de enigen en bijzonder te zijn.


Elske & Jochem / 13-08-2021

De Tsjerke is een fantastisch mooie trouwlocatie waar wij echt onze droom dag hebben mogen beleven! Op 13-08-2021 hebben wij elkaar het ja-woord mogen geven. Alles waar je van droomt is mogelijk bij de Tsjerke, en nog meer! Tijdens de voorbereiding hebben we een aantal gesprekken met Suzanne gehad. Daar werden we al ontzettend enthousiast van. Niets was te gek en alles is mogelijk. Over alles wordt goed nagedacht en dit is ook te merken.
Op de dag zelf hoef je je nergens druk om te maken, ontzettend fijn tijdens je eigen bruiloft! Het personeel is erg vriendelijk en je merkt ook aan hen dat ze de dag voor jou zo bijzonder mogelijk willen maken. De taart, bloemen en fotograaf zijn ook van hele goede kwaliteit. Fantastisch!
Al met al een hele fijne dag gehad waar we met veel plezier en liefde op terug kijken. Suzanne en team, dankjulliewel!


Maaike & Nico / 28-08-2020

Wauw!!! Wat een FAN-TAS-TISCHE dag! Nog elke dag genieten wij na van deze geweldige en zorgeloze dag. Samen met Suzanne ga je een proces door van begin tot het magische eind. Niets is te gek, alles kan en is ook mogelijk. Het was een liefdevolle dag en wegens corona heel intiem wat het nog bijzonderder maakte. Dan het moment dat je samen met je gezin in het bootje bij het Tsjerke aankomt, de gasten wachten op je, Mariska en Hans (Musica Rosa) zingen je toe. Wauw wauw wauw. Wat een magisch moment.
Iedereen straalt, het zonnetje schijnt, ze zien ons voor het eerst in de trouwkleding. De gasten gaan het Tsjerke in en dan komen wij. Weer zingt Mariska ons toe. Mijn man komt binnen samen met ons 3,5 jarig zoontje, beide in een prachtig pak. Dan komen onze dochters in hun jurkjes, strooien rozenblaadjes. Wanneer ik binnen kom met mijn vader houdt niemand het droog. We hebben een prachtige ceremonie gehad met een lach en een traan, alle drie de kinderen hebben een kinderakte getekend. Ze hoorden er helemaal bij. Daarna de toast met daarbij een sweettable, prachtige taart en heerlijke hapjes. De praamvaart volgde en daarna een heerlijke Braziliaanse barbecue. Het eten was super goed en ruim voldoende. Het feest hebben wij uitgesteld omdat we dat echt wilde vieren zoals we het gepland hadden. Later zullen we dit nog een dunnetjes over doen. Met de dag gasten konden wij de avond in rustige en intieme sferen doorbrengen, iedereen kon blijven slapen waardoor we in de ochtend gezamenlijk aan de ontbijttafel konden napraten.
Echt een dag om nooit te vergeten!! Een aanrader van een ieder die zorgeloos zijn/haar dag wil voorbereiden met Suzanne.


Zwanetta & Anko / 09-10-2020

Het was in 1 woord fantastisch. Als je een control freak, zoals ik ben, zover het vertrouwen kunt geven dat loslaten mogelijk is, is dat een hele kunst. Het vertrouwen was het zeker waard. Ondanks de spannende corona tijden is het gelukt om er een fantastische, onvergetelijke dag van te maken. Van begin tot eind hebben we genoten. Ik raad iedereen deze locatie aan, niet alleen voor de sfeer, maar ook voor het concept. Genieten met hoofdletters!


Amber & Schelte / 10-10-2020

De locatie is geweldig, het programma klopt precies zoals je wil dat de dag moet zijn. Alles is bespreekbaar en in overleg mogelijk. De relaxte sfeer en houding van Suzanne en haar staf is ontzettend fijn en stelt je ten alle tijden gerust. Suzanne is de extra ceremoniemeester die zorgt dat alles geregeld is, zowel vooraf als op de dag zelf.


Madoeka & Bastiaan / 22-08-2020

Wij mochten 22 augustus 2020 onze bruiloft bij de Tsjerke vieren. Het was een onvergetelijke dag! Alles was top geregeld en wij hoefden ons nergens druk over te maken. Ook voorafgaand aan de bruiloft hoefden wij zelf alleen de leuke dingen te doen zoals taart proeven, naar de bloemist en de ringen uitzoeken. De locatie ziet er geweldig uit, het personeel was heel erg vriendelijk, het eten was heerlijk en we hebben na afloop prachtige fotos gekregen van de fotograaf! Kortom het was echt een droomhuwelijk!


Angelique & Peter / 08-08-2020

Het was een onwijs mooie dag top weertje alles goed geregeld alle gasten hebben genoten en wij zelf ook. Alles was bespreekbaar en is geregeld. Het is een onwijs mooie locatie en we zouden er zo weer trouwen.


Suzane & Hugo / 18-07-2020

Wat een fanatische huwelijksdag hebben wij gehad op 18 juli! De Tsjerke en t Schippershuis zijn echt prachtige locaties, met een ongedwongen sfeer en een perfecte service. Het alles inclusief concept is iedereen aan te raden, je wordt totaal ‘ontzorgd’ tijdens alle voorbereidingen en op de dag zelf. Daarnaast ook echt complimenten over de communicatie en aanpak in tijde van corona. Suzanne en haar team waren altijd ontzettend goed bereikbaar en stonden open voor al onze vragen en gedachtes. Ook alle leveranciers met wie de Tsjerke samenwerkt zijn super.

Kortom; de beste & mooiste trouwlocatie van Nederland!


Rianne & Marco / 01-07-2020

1 juli 2020 zijn wij in de Tsjerke getrouwd. Het was van begin tot eind een gezellige, relaxte en prachtige dag. Tijdens de voorbereidingen met Suzanne merkten wij dat er naar ons geluisterd en gezien werd. Er was alle tijd en ruimte voor onze ideeën en inbreng. De communicatie verliep altijd vlot en duidelijk, proactief en adequaat. Suzanne geeft je een gevoel van "het komt goed, laat maar los en vertrouw ons maar"! Ook werden wij in deze bijzondere, gekke tijd goed op de hoogte gehouden en dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Niemand weet waar je aan toe was/bent en toch wisten wij dat wel.

Van al onze gesprekken met Suzanne, Maaike (taart) en Gerben (bloemen) zagen wij op 1 juli de prachtige creatie! De creatie die bij ons past en waar zichtbaar werd hoe goed er naar ons geluisterd en gekeken is. Rob wist dit allemaal prachtig vast te leggen met zijn camera. Onze dag verliep precies zoals wij gepland en gehoopt hadden. Zij hebben ons echt het gevoel gegeven dat ze ervoor zouden zorgen dat wij de mooiste dag van ons leven zouden gaan krijgen. En dat is zeker gelukt.

1 juli zal vanaf nu (voor ons) een dag met een gouden randje worden! Onze complimenten en dankbaarheid hiervoor voor jullie allemaal! Liefs Marco & Rianne


Camille & Janco / 20-06-2020

Wij hebben ontzettend genoten van onze trouwdag bij de Tsjerke en ‘t Schippershuis. Alles was tot in de puntjes geregeld en de dag verliep heel erg relaxt. Zowel wij, als de gasten, hebben genoten van de prachtig aangeklede locatie, de heerlijke hapjes en drankjes en het vriendelijke en professionele personeel.

Suzanne en de rest van het team, bedankt voor het verwezenlijken van ons huwelijksdag! Het was een prachtige dag. Wij genieten nog steeds na.


Rudi & Rutger / 20-09-2019

Op 20 september 2019 hebben Rutger en ik elkaar het ja-woord gegeven in de Tsjerke. Wat een prachtige locatie en wat hebben wij een top dag gehad.

Suzanne en het team hebben er voor gezorgd dat alles tot in de puntjes was geregeld. Wat een toppers!


Leevie & Manon / 31-08-2019

Onze dag was tot in de puntjes perfect geregeld! Alles klopte! Vooraf een goede communicatie waarbij al onze wensen werden verwezenlijkt. De mogelijkheden zijn ontelbaar en de locatie is uit een droom. Het eten was heerlijk en op alle momenten was er een natje en een droogje voor onze gasten.

De mogelijkheid om na de ceremonie met alle gasten te varen maakte de dag helemaal compleet! Kortom DE ideaale locatie voor de mooiste dag van ons leven.

Als je hier trouwt blijf je voor de rest van je leven verliefd. Suzanne en Kimberley; BEDANKT!!


Fimme & Monique / 24-08-2019

Super locatie, waarbij er oog is voor detail, sfeer en mooie ambiance. Door het totaal concept heb je geen zorgen dat iets niet goed is geregeld.

Suzanne en haar medewerkers doen er alles aan om er een prachtige en romantische dag van te maken. Van trouwbootje, high wine in de mooie tuin tot aan lekker eten op de steiger. Prima allemaal.

Wij vinden het een echte aanrader!


Linda & Femke / 22-08-2019

We hebben een ontzettende leuke en liefdevolle dag mogen beleven bij Tsjerke. Veel mooie herinneringen kunnen maken! Een prachtige locatie, met prachtig weer, prachtige mensen en alles tot in de puntjes verzorgd. Super!

We hebben een heerlijke dag gehad. De aanloop naar de ceremonie, de ceremonie zelf, de praamvaart met Pake Auke en het diner waren gewoon fantastisch en hebben onze wensen en dromen meer dan overtroffen.

De betrokkenheid en het oprechte enthousiasme van Suzanne en haar team waren fantastisch.


Mirjan & Bert / 20-06-2019

Absoluut een entourage waar je de dag van je leven heel intens zult beleven en raden wij zeker aan een afspraak te maken met Suzanne Kloosterman. Professioneel zeer gedreven in haar vak en ze voelt hierbij het bruidspaar zeer goed aan. Onze dank gaat daarom in eerste instantie uit naar Suzanne. Dank voor je geduld, goede zorgen en vooral persoonlijke aandacht. Het was in een woord voortreffelijk.

Dank aan de moeder van Suzanne, Pake Auke en het personeel van het ’t Schippershuis die er mede voor zorgde dat het een top dag is geworden op een top locatie met mooie en bijzondere herinneringen.

Bert en ik kunnen niet anders zeggen dan “een tien met een griffel"


Ingrid & John / 29-05-2019

Trouwen in de Tsjerke? Niet over nadenken....DOEN!

Wát een geweldige dag hebben wij gehad! Alles klopte, Suzanne had met haar team van het begin tot het eind alles perfect voor elkaar.

Al bij de eerste kennismaking wist ze ons te overtuigen van de geweldige locatie, organisatie en sfeer die ze te bieden heeft. In de aanloop naar dag werd er ontzettend goed met ons mee gedacht en was er altijd aandacht voor onze wensen en vragen (hoe vaak je ze ook stelt) . Suzanne neemt enorm veel uit handen, zodat je eigenlijk alleen de leuke dingen zelf hoeft te regelen. Patissier, bloemist, fotograaf, de open Jaguar, kapper/visagie: we hadden het zelf niet beter kunnen bedenken! Hapjes, drankjes, diner...alles was perfect in orde.

Suzanne voelt goed aan wat je van je dag wilt maken en vult dat geweldig goed in.

Ze verstaat de kunst om op de achtergrond steeds in de buurt te zijn en de regie strak in handen te houden, zonder dat je daar veel van merkt. Samen met onze eigen ceremoniemeester een ijzersterk koppel. We hebben ons op de dag zelf geen moment af hoeven te vragen of alles wel volgens planning liep, er werd voor ons gezorgd en we hoefden alleen maar te Genieten! En dat gold ook voor onze gasten. Iedereen, ook uit Friesland en al bekend met Terherne, was erg onder de indruk van het totale plaatje. Aankomst vanaf het water, het kerkje, de prachtige tuin, de klokken, vertrek per praam, informeel "lounge" diner in het Schippershuis...in één woord top!

Hét mooiste moment van de dag kunnen we dan ook niet bedenken, we hebben overal zó van genoten...voor ons had dit nog wel even door mogen gaan!

Wel was de ceremonie voor ons één van de hoogtepunten. Helemaal naar eigen wens ingevuld en dan in een prachtige locatie als de Tsjerke, het leverde zowel bij ons als onze gasten de nodige kippenvelmomenten op.

En hoe mooi is het als je dan na zo‘n heerlijke dag met je familie lekker na kunt praten bij de haard, dat iedereen kan blijven slapen in het Schippershuis en dat je de volgende ochtend bij een super ontbijt nog even na kunt praten voor iedereen weer zijn eigen weg gaat.

Het hele programma is zó compleet en biedt zó veel mooie momenten, daar valt weinig of niets meer aan toe te voegen.

De Tsjerke als trouwlocatie krijgt van ons een dikke 10, maar dat geldt zéker ook voor Suzanne en haar team!


Esther en Freek / 24-05-2019

Wat hebben we genoten van onze trouwdag. Het was prachtig.

Niet alleen wij, maar ook onze gasten hebben genoten. De sfeer, aankleding, personeel, eten was fantastisch.

We hebben een prachtige dag gehad.

We zijn in de watten gelegd en het was alles wat we ervan verwacht hadden en nog meer.


Sylvia en Pieter / 17-05-2019

De Tsjerke is een prachtige trouwlocatie. Al onze gasten waren ontzettend verrast, net als wij als bruidspaar, toen we er voor het eerst kwamen.
De Tsjerke heeft een fantastisch trouwprogramma, voor ieder wat wils. Ideaal dat zij vaste samenwerkingen hebben met een top fotograaf, bloemist en patisserie. Alles wordt voor je geregeld, 1 vaste prijs, dus geen addertjes onder het gras of onverwachte extra kosten.

De service van de Tsjerke is super, ze gaan vaak nog net een stapje verder, om alles te kunnen realiseren.Een oma die naar het toilet moet met een tillift? Geen probleem, dan is er een buurthuis met een groot toilet.

De hapjes en het eten, zijn erg lekker en voldoende keus. Wederom voor ieder wat wils. Daarbij wordt er rekening gehouden met allergieën etc.
Mocht je twijfelen over deze locatie? Absoluut niet nodig, twijfel niet en je hebt de mooiste dag van je leven! Zelfs als het weer iets minder is, zoals bij ons.

Wij hebben geen moment van de dag na hoeven denken over dingen die geregeld moesten worden, zo fijn! Alleen goed genoeg, is niet genoeg voor Suzanne. Goed is het pas, wanneer het perfect is!

Bedankt Suzanne en de rest van het team!


Abel & Jacqueline / 07-07-2018

Naar onze bruiloft toe hebben we uitstekend contact gehad met de Tsjerke. De vlotte beantwoording van de mails, maar ook de afspraken in Terherne met rondleiding, uitleg, drankjes en hapjes. Het was volledig verzorgd en dit draagt bij aan de voorpret en het goede gevoel. Informeel en toegankelijk.

We hebben het nog regelmatig over onze bruiloft. Wat. Een. Dag. Zo bijzonder om het op deze manier en op deze locatie te vieren, dat is vereeuwigd en verankerd. Het enige nadeel was dat de dag enorm snel voorbij ging, dat is zo bizar om te ervaren. Een aaneenschakeling van hoogtepunten.

Bijvoorbeeld de aankomst met het bootje achter de kerk, alle daggasten stonden klaar, een muziekje speelde en wij kwamen aan. Heel intiem, intens en romantisch. We hebben nadien heel veel positieve reacties gekregen van onze gasten. Wij waarderen de diensten van de Tsjerke met een 9.


Tim & Fokje / 30-06-2018

Het was in 1 woord fantastisch. Suzanne en haar team hebben het tot in de puntjes perfect geregeld. De locatie, de dagindeling en het ontspannen sfeertje, maken het tot een perfecte dag. Bedankt!
Wij kunnen alle toekomstige bruidsparen Tsjerke aanraden. Dan heb je gegarandeerd een geweldige dag!


Evelien & Julius / 29-06-2018

Wat een fantastische dag!!! Op 29 juni is onze prachtige relatie bezegeld op een prachtige locatie.
We hadden dit niet beter kunnen kiezen en als kers op de taart ook nog erg mooi weer. Wij hebben elkaar aangekeken en konden beide echt niet één wanklank bedenken over de voorbereidingen en de dag zelf.
De organisatie ligt in handen van Suzanne en haar team (inclusief haar charmante moeder). Erg proactief en punctueel en aan alles wordt gedacht. Ook de aan De Tsjerke gekoppelde bedrijven zijn perfect ingespeeld op het concept van deze huwelijkslocatie.
De bakker Schaafsma uit Franeker met een heerlijke mooie taart, de bloemist Gerben Reitsma uit Leeuwarden en natuurlijk Rob Rodgers de fotograaf die deze dag erg mooi op de gevoelige plaat heeft vast gelegd.
Inclusief De Tsjerke zelf, hebben zij allen ons echt het gevoel gegeven, dat ze ervoor zorgen, dat wij de mooiste dag uit ons leven krijgen. En dat is zeker gelukt. We zijn nu een week verder en onze gasten zijn nog steeds onder de indruk van alles.
Allemaal enorm bedankt voor jullie inzet. En we komen zeker nog eens terug , want Terherne heeft ons hartje gestolen.


Odette & Harmen / 15-06-2018

We hebben onze dag als een sprookje ervaren, het was geweldig, alles klopte en we konden met zijn allen genieten van een zorgeloze dag. Bijna een jaar later kijken we nog steeds terug op deze geweldige dag. Mooier hadden we het ons niet kunnen wensen.

De aanloop naar de dag toe heeft 1,5 jaar geduurd. Van het boeken bij Loek tot aan de trouwerij geregeld door Suzanne. Communicatie werd steeds beter na overname door Suzanne, de mails werden vlot beantwoord en de afspraken op locatie bij Tsjerke hebben we als zeer prettig ervaren. Alles was mogelijk en de dag konden we laten verlopen zoals wij dit wilden. Niks was te veel, alles konden we vragen. Zelf hadden we bepaalde eisen aan de dag, dit was bespreekbaar en ze zorgden er voor dat alles liep zoals wij voor ogen hadden. 

Onze gasten vonden het geweldig. Iedereen heeft kunnen genieten, zelfs onze ceremoniemeesters konden net zoveel meegenieten. Het programma was strak maar de tijd was niet te kort, het liep mooi in elkaar over. Het weer heeft hierin natuurlijk extra meegeholpen, het was een stralende dag. De boottocht met onze daggasten is iets waar nog steeds over gepraat wordt, de schipper maakte een feestje van deze boottocht!!! De aankleding van de locaties: kleuren, bloemen, maar ook de drankjes, hapjes, ons diner, het was super.

De ceremonie met de intieme opstelling in de kerk was heel bijzonder. ’s Avonds hebben we uitgepakt met alle vrienden, kennissen, familie. Het was één groot feest!


Bryan & Marijke / 07-06-2018

Na de verloving zijn we opzoek gegaan naar een mooie locatie in Friesland. We liepen het kerkje binnen en waren meteen verkocht. Zeker na een kort gesprekje met de eigenaresse. Die alles uit onze handen heeft genomen.
De locatie is perfect en alles wordt heel professioneel geregeld. Van de taart, bloemen, fotograaf alles was top, met als hoogtepunt zijn toch wel de boottochtjes (zonder teveel te verklappen).
Het eten op de steiger was super iedereen heeft er van genoten. Niveau was wat je zou verwachten en het gastvrije en persoonlijke straalt er aan alle kanten vanaf.
Het is dat je maar 1x trouwt anders had ik het zo weer gedaan.


Bauke & Sasha / 25-05-2018

Voorbereiding en uitvoering helemaal top!
Alles wat wij waren vergeten door de zenuwen is tot in de puntjes uitgevoerd en meer. Gasten hebben ook een heerlijke dag gehad.
Super bedankt Suzanne en alle medewerkers!


Vasantha & Ron / 22-09-2017

Inmiddels alweer een half jaar geleden met mijn lieve, mooie man op de mooiste locatie ever!! We hadden het niet beter of mooier kunnen hebben! We zijn op alle gebieden erg goed geholpen en er werd goed meegedacht. Het eten was super goed, unieke locaties binnen loopafstand, trouwen en feesten in kerkje en een fantastische bruidsuite.

Kortom: een prachtlocatie, wat heeft gemaakt dat de mooiste dag van ons leven ook daadwerkelijk de mooiste dag van ons leven werd.

Dankjewel hiervoor Suzanne & team!


Kelly & Timon / 09-09-2017

De locatie van de Tsjerke en 't Schippershuis zijn werkelijk waar prachtig. Wij hebben een super bruiloft gehad! Suzanne had alles tot in de puntjes geregeld zodat wij nog meer konden genieten van onze dag.

De gasten en wijzelf hebben intens genoten van de mooiste dag van ons leven!


Adres
Buorren 46
8493 LG Terherne