Recensies

Tsjerke

Linda & Jurjen / 25-09-2021

We hebben een geweldige dag gehad, alles is tot in de puntjes perfect geregeld. De sfeer is perfect. Wij hadden helaas regen, maar dat mocht de pret niet drukken, alles werd naar binnen verplaatst. En net zo mooi ingericht als buiten zou zijn


Elske & Tim / 27-08-2021

Wij zijn in augustus getrouwd bij de Tsjerke en hebben echt een topdag gehad. Suzanne en haar team doen er alles aan om de bruiloft helemaal naar wens te laten verlopen. Suzanne is heel flexibel geweest in het verschuiven en aanpassen van het programma vanwege de steeds veranderende corona regels, dit gaf ons rust omdat we wisten dat we er op konden vertrouwen dat het goed zou komen.
De dag zelf was dan ook tot in de puntjes verzorgd, zowel de gasten als wij zijn niets tekort gekomen.


Sanne & Mark / 25-08-2021

Wauw onze trouwdag, wat een fantastische dag. Tsjerke is een prachtige, tot in de puntjes verzorgde trouwlocatie. Alles klopte, onze dag was perfect. Door de coronapandemie hebben wij onze trouwdatum drie keer moeten verschuiven. Gelukkig was dit mogelijk en hielpen Suzanne en Kimberley ons goed hiermee.
Na 2 jaar wachten was het dan eindelijk op 25 augustus zo ver. Ceremonie, taart en bubbels, varen, dineren en borrelen, alles was fantastisch. Het eten is super lekker en er zijn genoeg drankjes. De Tsjerke tuin zag er prachtig uit en de sfeer was top.
Wij hebben vooral veel contact met Suzanne gehad. Ze luisterde goed naar onze wensen, troostte ons wanneer we verdrietig waren door het corona gedoe en het is prettig om haar op de trouwdag erbij te hebben, hierdoor konden wij op en tot genieten. Ook het andere personeel doet enorm hun best. Helaas konden we geen dansfeest geven vanwege de coronamaatregelen, maar desondanks hebben we een super gezellige borrel gehad. Wat een enorm bijzondere dag op een prachtige locatie waar alles tot in de puntjes verzorgd is.
Super super bedankt! Wij hebben de dag van ons leven gehad.


Anneke & Maurice / 21-08-20211

Alles aan de Tsjerke is prachtig, intiem, romantisch. Daarnaast is het concept briljant en de uitvoering nog beter. Al het personeel is bijzonder vriendelijk en gastvrij maar Suzanne maakt alles perfect.
Alles wordt door haar tot in de puntjes geregeld, geen vraag is teveel en ondanks de vele bruidsparen hadden wij het gevoel de enigen en bijzonder te zijn.


Elske & Jochem / 13-08-2021

De Tsjerke is een fantastisch mooie trouwlocatie waar wij echt onze droom dag hebben mogen beleven! Op 13-08-2021 hebben wij elkaar het ja-woord mogen geven. Alles waar je van droomt is mogelijk bij de Tsjerke, en nog meer! Tijdens de voorbereiding hebben we een aantal gesprekken met Suzanne gehad. Daar werden we al ontzettend enthousiast van. Niets was te gek en alles is mogelijk. Over alles wordt goed nagedacht en dit is ook te merken.
Op de dag zelf hoef je je nergens druk om te maken, ontzettend fijn tijdens je eigen bruiloft! Het personeel is erg vriendelijk en je merkt ook aan hen dat ze de dag voor jou zo bijzonder mogelijk willen maken. De taart, bloemen en fotograaf zijn ook van hele goede kwaliteit. Fantastisch!
Al met al een hele fijne dag gehad waar we met veel plezier en liefde op terug kijken. Suzanne en team, dankjulliewel!


Maaike & Nico / 28-08-2020

Wauw!!! Wat een FAN-TAS-TISCHE dag! Nog elke dag genieten wij na van deze geweldige en zorgeloze dag. Samen met Suzanne ga je een proces door van begin tot het magische eind. Niets is te gek, alles kan en is ook mogelijk. Het was een liefdevolle dag en wegens corona heel intiem wat het nog bijzonderder maakte. Dan het moment dat je samen met je gezin in het bootje bij het Tsjerke aankomt, de gasten wachten op je, Mariska en Hans (Musica Rosa) zingen je toe. Wauw wauw wauw. Wat een magisch moment.
Iedereen straalt, het zonnetje schijnt, ze zien ons voor het eerst in de trouwkleding. De gasten gaan het Tsjerke in en dan komen wij. Weer zingt Mariska ons toe. Mijn man komt binnen samen met ons 3,5 jarig zoontje, beide in een prachtig pak. Dan komen onze dochters in hun jurkjes, strooien rozenblaadjes. Wanneer ik binnen kom met mijn vader houdt niemand het droog. We hebben een prachtige ceremonie gehad met een lach en een traan, alle drie de kinderen hebben een kinderakte getekend. Ze hoorden er helemaal bij. Daarna de toast met daarbij een sweettable, prachtige taart en heerlijke hapjes. De praamvaart volgde en daarna een heerlijke Braziliaanse barbecue. Het eten was super goed en ruim voldoende. Het feest hebben wij uitgesteld omdat we dat echt wilde vieren zoals we het gepland hadden. Later zullen we dit nog een dunnetjes over doen. Met de dag gasten konden wij de avond in rustige en intieme sferen doorbrengen, iedereen kon blijven slapen waardoor we in de ochtend gezamenlijk aan de ontbijttafel konden napraten.
Echt een dag om nooit te vergeten!! Een aanrader van een ieder die zorgeloos zijn/haar dag wil voorbereiden met Suzanne.


Zwanetta & Anko / 09-10-2020

Het was in 1 woord fantastisch. Als je een control freak, zoals ik ben, zover het vertrouwen kunt geven dat loslaten mogelijk is, is dat een hele kunst. Het vertrouwen was het zeker waard. Ondanks de spannende corona tijden is het gelukt om er een fantastische, onvergetelijke dag van te maken. Van begin tot eind hebben we genoten. Ik raad iedereen deze locatie aan, niet alleen voor de sfeer, maar ook voor het concept. Genieten met hoofdletters!


Amber & Schelte / 10-10-2020

De locatie is geweldig, het programma klopt precies zoals je wil dat de dag moet zijn. Alles is bespreekbaar en in overleg mogelijk. De relaxte sfeer en houding van Suzanne en haar staf is ontzettend fijn en stelt je ten alle tijden gerust. Suzanne is de extra ceremoniemeester die zorgt dat alles geregeld is, zowel vooraf als op de dag zelf.


Madoeka & Bastiaan / 22-08-2020

Wij mochten 22 augustus 2020 onze bruiloft bij de Tsjerke vieren. Het was een onvergetelijke dag! Alles was top geregeld en wij hoefden ons nergens druk over te maken. Ook voorafgaand aan de bruiloft hoefden wij zelf alleen de leuke dingen te doen zoals taart proeven, naar de bloemist en de ringen uitzoeken. De locatie ziet er geweldig uit, het personeel was heel erg vriendelijk, het eten was heerlijk en we hebben na afloop prachtige fotos gekregen van de fotograaf! Kortom het was echt een droomhuwelijk!


Angelique & Peter / 08-08-2020

Het was een onwijs mooie dag top weertje alles goed geregeld alle gasten hebben genoten en wij zelf ook. Alles was bespreekbaar en is geregeld. Het is een onwijs mooie locatie en we zouden er zo weer trouwen.


Suzane & Hugo / 18-07-2020

Wat een fanatische huwelijksdag hebben wij gehad op 18 juli! De Tsjerke en t Schippershuis zijn echt prachtige locaties, met een ongedwongen sfeer en een perfecte service. Het alles inclusief concept is iedereen aan te raden, je wordt totaal ‘ontzorgd’ tijdens alle voorbereidingen en op de dag zelf. Daarnaast ook echt complimenten over de communicatie en aanpak in tijde van corona. Suzanne en haar team waren altijd ontzettend goed bereikbaar en stonden open voor al onze vragen en gedachtes. Ook alle leveranciers met wie de Tsjerke samenwerkt zijn super.

Kortom; de beste & mooiste trouwlocatie van Nederland!


Rianne & Marco / 01-07-2020

1 juli 2020 zijn wij in de Tsjerke getrouwd. Het was van begin tot eind een gezellige, relaxte en prachtige dag. Tijdens de voorbereidingen met Suzanne merkten wij dat er naar ons geluisterd en gezien werd. Er was alle tijd en ruimte voor onze ideeën en inbreng. De communicatie verliep altijd vlot en duidelijk, proactief en adequaat. Suzanne geeft je een gevoel van "het komt goed, laat maar los en vertrouw ons maar"! Ook werden wij in deze bijzondere, gekke tijd goed op de hoogte gehouden en dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Niemand weet waar je aan toe was/bent en toch wisten wij dat wel.

Van al onze gesprekken met Suzanne, Maaike (taart) en Gerben (bloemen) zagen wij op 1 juli de prachtige creatie! De creatie die bij ons past en waar zichtbaar werd hoe goed er naar ons geluisterd en gekeken is. Rob wist dit allemaal prachtig vast te leggen met zijn camera. Onze dag verliep precies zoals wij gepland en gehoopt hadden. Zij hebben ons echt het gevoel gegeven dat ze ervoor zouden zorgen dat wij de mooiste dag van ons leven zouden gaan krijgen. En dat is zeker gelukt.

1 juli zal vanaf nu (voor ons) een dag met een gouden randje worden! Onze complimenten en dankbaarheid hiervoor voor jullie allemaal! Liefs Marco & Rianne


Camille & Janco / 20-06-2020

Wij hebben ontzettend genoten van onze trouwdag bij de Tsjerke en ‘t Schippershuis. Alles was tot in de puntjes geregeld en de dag verliep heel erg relaxt. Zowel wij, als de gasten, hebben genoten van de prachtig aangeklede locatie, de heerlijke hapjes en drankjes en het vriendelijke en professionele personeel.

Suzanne en de rest van het team, bedankt voor het verwezenlijken van ons huwelijksdag! Het was een prachtige dag. Wij genieten nog steeds na.


Rudi & Rutger / 20-09-2019

Op 20 september 2019 hebben Rutger en ik elkaar het ja-woord gegeven in de Tsjerke. Wat een prachtige locatie en wat hebben wij een top dag gehad.

Suzanne en het team hebben er voor gezorgd dat alles tot in de puntjes was geregeld. Wat een toppers!


Leevie & Manon / 31-08-2019

Onze dag was tot in de puntjes perfect geregeld! Alles klopte! Vooraf een goede communicatie waarbij al onze wensen werden verwezenlijkt. De mogelijkheden zijn ontelbaar en de locatie is uit een droom. Het eten was heerlijk en op alle momenten was er een natje en een droogje voor onze gasten.

De mogelijkheid om na de ceremonie met alle gasten te varen maakte de dag helemaal compleet! Kortom DE ideaale locatie voor de mooiste dag van ons leven.

Als je hier trouwt blijf je voor de rest van je leven verliefd. Suzanne en Kimberley; BEDANKT!!


Fimme & Monique / 24-08-2019

Super locatie, waarbij er oog is voor detail, sfeer en mooie ambiance. Door het totaal concept heb je geen zorgen dat iets niet goed is geregeld.

Suzanne en haar medewerkers doen er alles aan om er een prachtige en romantische dag van te maken. Van trouwbootje, high wine in de mooie tuin tot aan lekker eten op de steiger. Prima allemaal.

Wij vinden het een echte aanrader!


Linda & Femke / 22-08-2019

We hebben een ontzettende leuke en liefdevolle dag mogen beleven bij Tsjerke. Veel mooie herinneringen kunnen maken! Een prachtige locatie, met prachtig weer, prachtige mensen en alles tot in de puntjes verzorgd. Super!

We hebben een heerlijke dag gehad. De aanloop naar de ceremonie, de ceremonie zelf, de praamvaart met Pake Auke en het diner waren gewoon fantastisch en hebben onze wensen en dromen meer dan overtroffen.

De betrokkenheid en het oprechte enthousiasme van Suzanne en haar team waren fantastisch.


Mirjan & Bert / 20-06-2019

Absoluut een entourage waar je de dag van je leven heel intens zult beleven en raden wij zeker aan een afspraak te maken met Suzanne Kloosterman. Professioneel zeer gedreven in haar vak en ze voelt hierbij het bruidspaar zeer goed aan. Onze dank gaat daarom in eerste instantie uit naar Suzanne. Dank voor je geduld, goede zorgen en vooral persoonlijke aandacht. Het was in een woord voortreffelijk.

Dank aan de moeder van Suzanne, Pake Auke en het personeel van het ’t Schippershuis die er mede voor zorgde dat het een top dag is geworden op een top locatie met mooie en bijzondere herinneringen.

Bert en ik kunnen niet anders zeggen dan “een tien met een griffel"


Ingrid & John / 29-05-2019

Trouwen in de Tsjerke? Niet over nadenken....DOEN!

Wát een geweldige dag hebben wij gehad! Alles klopte, Suzanne had met haar team van het begin tot het eind alles perfect voor elkaar.

Al bij de eerste kennismaking wist ze ons te overtuigen van de geweldige locatie, organisatie en sfeer die ze te bieden heeft. In de aanloop naar dag werd er ontzettend goed met ons mee gedacht en was er altijd aandacht voor onze wensen en vragen (hoe vaak je ze ook stelt) . Suzanne neemt enorm veel uit handen, zodat je eigenlijk alleen de leuke dingen zelf hoeft te regelen. Patissier, bloemist, fotograaf, de open Jaguar, kapper/visagie: we hadden het zelf niet beter kunnen bedenken! Hapjes, drankjes, diner...alles was perfect in orde.

Suzanne voelt goed aan wat je van je dag wilt maken en vult dat geweldig goed in.

Ze verstaat de kunst om op de achtergrond steeds in de buurt te zijn en de regie strak in handen te houden, zonder dat je daar veel van merkt. Samen met onze eigen ceremoniemeester een ijzersterk koppel. We hebben ons op de dag zelf geen moment af hoeven te vragen of alles wel volgens planning liep, er werd voor ons gezorgd en we hoefden alleen maar te Genieten! En dat gold ook voor onze gasten. Iedereen, ook uit Friesland en al bekend met Terherne, was erg onder de indruk van het totale plaatje. Aankomst vanaf het water, het kerkje, de prachtige tuin, de klokken, vertrek per praam, informeel "lounge" diner in het Schippershuis...in één woord top!

Hét mooiste moment van de dag kunnen we dan ook niet bedenken, we hebben overal zó van genoten...voor ons had dit nog wel even door mogen gaan!

Wel was de ceremonie voor ons één van de hoogtepunten. Helemaal naar eigen wens ingevuld en dan in een prachtige locatie als de Tsjerke, het leverde zowel bij ons als onze gasten de nodige kippenvelmomenten op.

En hoe mooi is het als je dan na zo‘n heerlijke dag met je familie lekker na kunt praten bij de haard, dat iedereen kan blijven slapen in het Schippershuis en dat je de volgende ochtend bij een super ontbijt nog even na kunt praten voor iedereen weer zijn eigen weg gaat.

Het hele programma is zó compleet en biedt zó veel mooie momenten, daar valt weinig of niets meer aan toe te voegen.

De Tsjerke als trouwlocatie krijgt van ons een dikke 10, maar dat geldt zéker ook voor Suzanne en haar team!


Esther en Freek / 24-05-2019

Wat hebben we genoten van onze trouwdag. Het was prachtig.

Niet alleen wij, maar ook onze gasten hebben genoten. De sfeer, aankleding, personeel, eten was fantastisch.

We hebben een prachtige dag gehad.

We zijn in de watten gelegd en het was alles wat we ervan verwacht hadden en nog meer.


Sylvia en Pieter / 17-05-2019

De Tsjerke is een prachtige trouwlocatie. Al onze gasten waren ontzettend verrast, net als wij als bruidspaar, toen we er voor het eerst kwamen.
De Tsjerke heeft een fantastisch trouwprogramma, voor ieder wat wils. Ideaal dat zij vaste samenwerkingen hebben met een top fotograaf, bloemist en patisserie. Alles wordt voor je geregeld, 1 vaste prijs, dus geen addertjes onder het gras of onverwachte extra kosten.

De service van de Tsjerke is super, ze gaan vaak nog net een stapje verder, om alles te kunnen realiseren.Een oma die naar het toilet moet met een tillift? Geen probleem, dan is er een buurthuis met een groot toilet.

De hapjes en het eten, zijn erg lekker en voldoende keus. Wederom voor ieder wat wils. Daarbij wordt er rekening gehouden met allergieën etc.
Mocht je twijfelen over deze locatie? Absoluut niet nodig, twijfel niet en je hebt de mooiste dag van je leven! Zelfs als het weer iets minder is, zoals bij ons.

Wij hebben geen moment van de dag na hoeven denken over dingen die geregeld moesten worden, zo fijn! Alleen goed genoeg, is niet genoeg voor Suzanne. Goed is het pas, wanneer het perfect is!

Bedankt Suzanne en de rest van het team!


Abel & Jacqueline / 07-07-2018

Naar onze bruiloft toe hebben we uitstekend contact gehad met de Tsjerke. De vlotte beantwoording van de mails, maar ook de afspraken in Terherne met rondleiding, uitleg, drankjes en hapjes. Het was volledig verzorgd en dit draagt bij aan de voorpret en het goede gevoel. Informeel en toegankelijk.

We hebben het nog regelmatig over onze bruiloft. Wat. Een. Dag. Zo bijzonder om het op deze manier en op deze locatie te vieren, dat is vereeuwigd en verankerd. Het enige nadeel was dat de dag enorm snel voorbij ging, dat is zo bizar om te ervaren. Een aaneenschakeling van hoogtepunten.

Bijvoorbeeld de aankomst met het bootje achter de kerk, alle daggasten stonden klaar, een muziekje speelde en wij kwamen aan. Heel intiem, intens en romantisch. We hebben nadien heel veel positieve reacties gekregen van onze gasten. Wij waarderen de diensten van de Tsjerke met een 9.


Tim & Fokje / 30-06-2018

Het was in 1 woord fantastisch. Suzanne en haar team hebben het tot in de puntjes perfect geregeld. De locatie, de dagindeling en het ontspannen sfeertje, maken het tot een perfecte dag. Bedankt!
Wij kunnen alle toekomstige bruidsparen Tsjerke aanraden. Dan heb je gegarandeerd een geweldige dag!


Evelien & Julius / 29-06-2018

Wat een fantastische dag!!! Op 29 juni is onze prachtige relatie bezegeld op een prachtige locatie.
We hadden dit niet beter kunnen kiezen en als kers op de taart ook nog erg mooi weer. Wij hebben elkaar aangekeken en konden beide echt niet één wanklank bedenken over de voorbereidingen en de dag zelf.
De organisatie ligt in handen van Suzanne en haar team (inclusief haar charmante moeder). Erg proactief en punctueel en aan alles wordt gedacht. Ook de aan De Tsjerke gekoppelde bedrijven zijn perfect ingespeeld op het concept van deze huwelijkslocatie.
De bakker Schaafsma uit Franeker met een heerlijke mooie taart, de bloemist Gerben Reitsma uit Leeuwarden en natuurlijk Rob Rodgers de fotograaf die deze dag erg mooi op de gevoelige plaat heeft vast gelegd.
Inclusief De Tsjerke zelf, hebben zij allen ons echt het gevoel gegeven, dat ze ervoor zorgen, dat wij de mooiste dag uit ons leven krijgen. En dat is zeker gelukt. We zijn nu een week verder en onze gasten zijn nog steeds onder de indruk van alles.
Allemaal enorm bedankt voor jullie inzet. En we komen zeker nog eens terug , want Terherne heeft ons hartje gestolen.


Odette & Harmen / 15-06-2018

We hebben onze dag als een sprookje ervaren, het was geweldig, alles klopte en we konden met zijn allen genieten van een zorgeloze dag. Bijna een jaar later kijken we nog steeds terug op deze geweldige dag. Mooier hadden we het ons niet kunnen wensen.

De aanloop naar de dag toe heeft 1,5 jaar geduurd. Van het boeken bij Loek tot aan de trouwerij geregeld door Suzanne. Communicatie werd steeds beter na overname door Suzanne, de mails werden vlot beantwoord en de afspraken op locatie bij Tsjerke hebben we als zeer prettig ervaren. Alles was mogelijk en de dag konden we laten verlopen zoals wij dit wilden. Niks was te veel, alles konden we vragen. Zelf hadden we bepaalde eisen aan de dag, dit was bespreekbaar en ze zorgden er voor dat alles liep zoals wij voor ogen hadden. 

Onze gasten vonden het geweldig. Iedereen heeft kunnen genieten, zelfs onze ceremoniemeesters konden net zoveel meegenieten. Het programma was strak maar de tijd was niet te kort, het liep mooi in elkaar over. Het weer heeft hierin natuurlijk extra meegeholpen, het was een stralende dag. De boottocht met onze daggasten is iets waar nog steeds over gepraat wordt, de schipper maakte een feestje van deze boottocht!!! De aankleding van de locaties: kleuren, bloemen, maar ook de drankjes, hapjes, ons diner, het was super.

De ceremonie met de intieme opstelling in de kerk was heel bijzonder. ’s Avonds hebben we uitgepakt met alle vrienden, kennissen, familie. Het was één groot feest!


Bryan & Marijke / 07-06-2018

Na de verloving zijn we opzoek gegaan naar een mooie locatie in Friesland. We liepen het kerkje binnen en waren meteen verkocht. Zeker na een kort gesprekje met de eigenaresse. Die alles uit onze handen heeft genomen.
De locatie is perfect en alles wordt heel professioneel geregeld. Van de taart, bloemen, fotograaf alles was top, met als hoogtepunt zijn toch wel de boottochtjes (zonder teveel te verklappen).
Het eten op de steiger was super iedereen heeft er van genoten. Niveau was wat je zou verwachten en het gastvrije en persoonlijke straalt er aan alle kanten vanaf.
Het is dat je maar 1x trouwt anders had ik het zo weer gedaan.


Bauke & Sasha / 25-05-2018

Voorbereiding en uitvoering helemaal top!
Alles wat wij waren vergeten door de zenuwen is tot in de puntjes uitgevoerd en meer. Gasten hebben ook een heerlijke dag gehad.
Super bedankt Suzanne en alle medewerkers!


Vasantha & Ron / 22-09-2017

Inmiddels alweer een half jaar geleden met mijn lieve, mooie man op de mooiste locatie ever!! We hadden het niet beter of mooier kunnen hebben! We zijn op alle gebieden erg goed geholpen en er werd goed meegedacht. Het eten was super goed, unieke locaties binnen loopafstand, trouwen en feesten in kerkje en een fantastische bruidsuite.

Kortom: een prachtlocatie, wat heeft gemaakt dat de mooiste dag van ons leven ook daadwerkelijk de mooiste dag van ons leven werd.

Dankjewel hiervoor Suzanne & team!


Kelly & Timon / 09-09-2017

De locatie van de Tsjerke en 't Schippershuis zijn werkelijk waar prachtig. Wij hebben een super bruiloft gehad! Suzanne had alles tot in de puntjes geregeld zodat wij nog meer konden genieten van onze dag.

De gasten en wijzelf hebben intens genoten van de mooiste dag van ons leven!


Adres
Buorren 46
8493 LG Terherne