Recensies

Vasantha & Ron

Inmiddels alweer een half jaar geleden met mijn lieve, mooie man op de mooiste locatie ever!! We hadden het niet beter of mooier kunnen hebben! We zijn op alle gebieden erg goed geholpen en er werd goed meegedacht. Het eten was super goed, unieke locaties binnen loopafstand, trouwen en feesten in kerkje en een fantastische bruidsuite.

Kortom: een prachtlocatie, wat heeft gemaakt dat de mooiste dag van ons leven ook daadwerkelijk de mooiste dag van ons leven werd.

Dankjewel hiervoor Suzanne & team!


Kelly & Timon

De locatie van de Tsjerke en 't Schippershuis zijn werkelijk waar prachtig. Wij hebben een super bruiloft gehad! Suzanne had alles tot in de puntjes geregeld zodat wij nog meer konden genieten van onze dag.

De gasten en wijzelf hebben intens genoten van de mooiste dag van ons leven!


Tim & Fokje

Het was in 1 woord fantastisch. Suzanne en haar team hebben het tot in de puntjes perfect geregeld. De locatie, de dagindeling en het ontspannen sfeertje, maken het tot een perfecte dag. Bedankt!
Wij kunnen alle toekomstige bruidsparen Tsjerke aanraden. Dan heb je gegarandeerd een geweldige dag!


Bryan & Marijke

Na de verloving zijn we opzoek gegaan naar een mooie locatie in Friesland. We liepen het kerkje binnen en waren meteen verkocht. Zeker na een kort gesprekje met de eigenaresse. Die alles uit onze handen heeft genomen.
De locatie is perfect en alles wordt heel professioneel geregeld. Van de taart, bloemen, fotograaf alles was top, met als hoogtepunt zijn toch wel de boottochtjes (zonder teveel te verklappen).
Het eten op de steiger was super iedereen heeft er van genoten. Niveau was wat je zou verwachten en het gastvrije en persoonlijke straalt er aan alle kanten vanaf.
Het is dat je maar 1x trouwt anders had ik het zo weer gedaan.


Evelien & Julius

Wat een fantastische dag!!! Op 29 juni is onze prachtige relatie bezegeld op een prachtige locatie.
We hadden dit niet beter kunnen kiezen en als kers op de taart ook nog erg mooi weer. Wij hebben elkaar aangekeken en konden beide echt niet één wanklank bedenken over de voorbereidingen en de dag zelf.
De organisatie ligt in handen van Suzanne en haar team (inclusief haar charmante moeder). Erg proactief en punctueel en aan alles wordt gedacht. Ook de aan De Tsjerke gekoppelde bedrijven zijn perfect ingespeeld op het concept van deze huwelijkslocatie.
De bakker Schaafsma uit Franeker met een heerlijke mooie taart, de bloemist Gerben Reitsma uit Leeuwarden en natuurlijk Rob Rodgers de fotograaf die deze dag erg mooi op de gevoelige plaat heeft vast gelegd.
Inclusief De Tsjerke zelf, hebben zij allen ons echt het gevoel gegeven, dat ze ervoor zorgen, dat wij de mooiste dag uit ons leven krijgen. En dat is zeker gelukt. We zijn nu een week verder en onze gasten zijn nog steeds onder de indruk van alles.
Allemaal enorm bedankt voor jullie inzet. En we komen zeker nog eens terug , want Terherne heeft ons hartje gestolen.


Bauke & Sasha

Voorbereiding en uitvoering helemaal top!
Alles wat wij waren vergeten door de zenuwen is tot in de puntjes uitgevoerd en meer. Gasten hebben ook een heerlijke dag gehad.
Super bedankt Suzanne en alle medewerkers!


Adres
Buorren 46
8493 LG Terherne